Pin
Send
Share
Send
Send


Խմբագիրների և հետազոտողների մեր փորձառու թիմը նպաստեց այս հոդվածին և փորձարկեց այն ճշգրտության և ամբողջականության համար:

WikiHow բովանդակության կառավարման խումբը ուշադիր հետևում է խմբագիրների աշխատանքին `ապահովելու համար, որ յուրաքանչյուր հոդված բավարարի մեր բարձրորակ ստանդարտներին:

Այս հոդվածը ցույց կտա ձեզ, թե ինչպես կանխել ուրիշներին ձեր լուսանկարը կամ ալբոմը Facebook- ում դիտելու համար: Դա կարելի է անել կայքում և Facebook բջջային հավելվածում: Հիշեք, որ դուք չեք կարող փոխել գաղտնիության կարգավորումները այն լուսանկարների, տեսանյութերի և ալբոմների համար, որոնք դուք չեք վերբեռնել ձեր պրոֆիլում:

Լուսանկարների հեռացման ցուցումներ

Ֆեյսբուքում լուսանկարը ջնջելու համար հարկավոր է գնալ վերին ընտրացանկի հաշվի պրոֆիլին (վերևում ձեր անունով կոճակը): Անձնագիր անցնելուց հետո ընտրեք «լուսանկար» էջանիշը: Այստեղ դուք կարող եք տեսնել ձեր ստեղծած բոլոր ալբոմների և նախկինում ներբեռնված լուսանկարների ցուցակը: Ֆեյսբուքում լուսանկարը ջնջելու համար հարկավոր է սեղմել այն մկնիկի միջոցով:

Ընտրեք լուսանկարների էջանիշը պրոֆիլի մենյուում

Երբ լուսանկարը բաց է, լուսանկարի ստորին աջ անկյունում կտեսնեք «ընտրանքներ» կոճակը: Գնացեք լուսանկարների կառավարման բաժին և գտեք անհրաժեշտ կետը `« ջնջել լուսանկարը »: Կտտացրեք կոճակը և ջնջեք լուսանկարը:

Հեշտ facebook- ի լուսանկարների ջնջում

Ֆեյսբուքում լուսանկարը ջնջելու երկրորդ ճանապարհը ձեր պրոֆիլի լուսանկարների բաժին գնալն է: Ընտրեք «Ձեր լուսանկարները» ներդիրը և տեսեք facebook- ում վերբեռնված բոլոր պատկերների ցուցակը: Մենք սավառնում ենք լուսանկարը և տեսնում ենք թռուցիկ խմբագրման կոճակը լուսանկարի վերին աջ մասում (մատիտի տեսքով): Կտտացրեք պատկերակին և ընտրեք «ջնջել լուսանկարը» կետը:

Ինչպե՞ս սահմանափակել Facebook- ում լուսանկարների հասանելիությունը

Եթե ​​դուք չեք ցանկանում ջնջել լուսանկարները Facebook- ում, ապա պարզապես կարող եք սահմանափակել մուտքը: Միևնույն ժամանակ, պարամետրերում կարող եք նշել գաղտնիության տարբեր մակարդակի լուսանկարներ: Դա անելու համար մենք իրականացնում ենք հետևյալ ալգորիթմը.

Լուսանկարների գաղտնիության կարգավորում

  • անցեք լուսանկարների բաժին և ընտրեք այն լուսանկարը, որի մուտքը ցանկանում եք սահմանափակել:
  • պատուհանում, որը հայտնվում է էկրանի աջ կողմում, կտտացրեք «խմբագրել» կոճակին:
  • վահանակը կբացվի մեզ համար `նկարը նկարագրելու և գաղտնիությունը կարգավորելու համար:
  • կտտացրեք «հասանելի բոլորի համար» կոճակին և ընտրեք այն անձանց շրջանակը, որոնց համար մենք ուզում ենք բացել լուսանկարը:
  • Ընդհանուր առմամբ, հասանելի է գաղտնիության հասանելիության 5 մակարդակ: Եթե ​​ընտրեք «միայն ես» -ը, ապա այս լուսանկարը տեսանելի կլինի միայն ձեզ համար:

Այսպիսով, առանց լուսանկարը ջնջելու, դուք կարող եք թաքցնել պատկերը բոլոր Facebook օգտագործողներից:

Ընտրելով այն մարդկանց շրջանակը, որոնց համար լուսանկարը բաց է

Այժմ դուք գիտեք, թե ինչպես ջնջել լուսանկարը Facebook- ում կամ այն ​​դարձնել մասնավոր: Եթե ​​դեռ ունեք հարցեր facebook- ում գաղտնիության օգտագործման վերաբերյալ, համոզվեք, որ դրանք գրեք մեկնաբանություններում:

Ի դեպ, եթե ձեզ անհանգստացնում է գաղտնիությունը, պարզեք, թե ինչպես կարելի է անտեսանելի անցնել Facebook- ում:

Ընդհանուր տեղեկություններ

  • Պրոֆիլը խմբագրելիս կարող եք նշել հիմնական տեղեկատվության առկայությունը, ինչպիսիք են հայրենի քաղաքը, ծննդյան ամսաթիվը: Կտտացրեք Տեղեկատվություն թարմացրեք (ֆոնի տակ գտնվող լուսանկարում), ապա այն դաշտի կողքին Խմբագրել կոճակը, որը ցանկանում եք խմբագրել: Օգտագործեք հանդիսատեսի ընտրության պատկերակը տեղեկատվության յուրաքանչյուր կատեգորիայի համար `որոշելու, թե ով կարող է այն տեսնել:
  • Յուրաքանչյուր ոք կարող է տեսնել ձեր հրապարակայնորեն մատչելի տեղեկությունները, ներառյալ անունը, ազգանունը, օգտվողի լուսանկարը, լուսանկարը, ֆոնը, սեռը, օգտագործողի անունը, օգտագործողի ID- ն (հաշվի համարը):
  • Միայն դուք և ձեր ընկերները կարող եք փակցնել ձեր պատը: Բովանդակությունը հրապարակելիս կարող եք նշել, թե ով կարող է այն տեսնել, օգտագործելով ընթերցողների լսարանի պատկերակը: Երբ ինչ-որ մեկը հաղորդագրություն է ուղարկում ձեր Facebook- ի պատին, կարող եք գերակշռել այն մարդկանց ցուցակը, ովքեր կարող են տեսնել այս հաղորդագրությունը `ընտրելով ընթերցողների շրջանակը` օգտագործելով կարգավորումը:

Մուտքի գործիքներ

  • Տեղեկությունները խմբագրելիս կարող եք նշել, թե ով կարող է տեսնել պատկերակը օգտագործող անհատական ​​բովանդակությունը ՝ ընթերցողների լսարանը ընտրելու համար:
  • Կարող եք նաև հաստատել կամ մերժել լուսանկարները, հաղորդագրությունները և այն կիրառական ծրագրերի իրադարձությունները, որոնցում նշվում եք նախքան դրանք ժամանակացույցին ավելացնելը, պայմանով, որ գործառույթը միացված է: Տարեգրության ակնարկ. Հիշեք, որ սա չի ջնջի պիտակը և նշանակված բովանդակությունը (օրինակ ՝ լուսանկար, գրառում), հրատարակությունը դեռ հասանելի կլինի հեղինակի կողմից նշված այլ ընթերցողների համար, որոնք նախատեսված են Facebook- ի այլ վայրերում, օրինակ ՝ լրատվական հոսքի մեջ կամ որոնումներում:
  • Սահմանեք ընթերցասրահը `օգտագործելով ընտրանքներ Հանդիսատեսի կարգավորումները.

  • Տեսնելու համար, թե ինչպես են ուրիշները տեսնում ձեր պրոֆիլը, օգտագործեք գործառույթը Տեսեք, թե ինչպես:

Պարզեք, թե ով կարող է տեղադրել Facebook- ում

Խրոնիկում գրառումը հրապարակելիս օգտագործեք հանդիսատեսի ընտրության գործառույթ որպեսզի որոշեն այն ընթերցանությունը, որի հասանելիությունը կա: Եթե ​​ցանկանում եք փոխել բովանդակության հասանելիություն ունեցող մարդկանց ցուցակը, հրապարակելուց հետո վերադարձրեք ընթերցողի ընտրության պատկերակին և ընտրեք նոր օղակ:

Կարող եք միանգամից բազմաթիվ գրառումների համար ընթերցասեր ստեղծել: Հաշվի կայանքներում կարող եք գտնել մի գործիք, որը թույլ է տալիս փոխել պարամետրով ստեղծված հաղորդագրությունների ստացողների շրջանակը Բոլորի համար, Ընկերների ընկերներ և Միայն ընկերներ.

Այս գործիքը օգտագործելու համար.

  1. Կտտացրեք մենյուի պատկերակը `Facebook- ի ցանկացած էջի վերին աջ անկյունում և ընտրեք Կարգավորումներ,
  2. Ձախ ընտրացանկում ընտրեք Գաղտնիություն,
  3. Բաժնում Ո՞վ կարող է տեսնել իմ նյութերը: սեղմել կոճակը Սահմանափակեք այն հրապարակումների լսարանը, որոնք բաց են ընկերների կամ բոլոր օգտագործողների ընկերների համար:

  • Կտտացրեք Հին հաղորդագրությունների տեսանելիությունը:
  • Այս գործիքի մասին որոշ կարևոր տեղեկություններ.

    • Հետագայում այս գործողությունը չեղարկելու համար հարկավոր է կազմաձևել յուրաքանչյուր գրառման ստացողի շրջանակը անհատապես. Հին գրառումների լսարանի սահմանափակումները հնարավոր չէ վերացնել մեկ կտտոցով:
    • Եթե ​​ինչ-որ մեկին պիտակի պիտակ է եղել, նա կմնա հաղորդագրության ստացողի շրջապատում:
    • Այս գործիքը միայն փոխում է ձեր կողմից ավելացրած հաղորդագրությունների ստացողների քանակը: Եթե ​​մեկ այլ անձի կողմից գրառման մեջ նշվել եք, նա ամբողջովին վերահսկում է իր հաղորդագրությունների ստացողների ցուցակը:

    Pin
    Send
    Share
    Send
    Send